Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣυγκεκριμένα σφύρα δοκιμής

Διπλή επίδειξη για τον αναλογικό κυβερνήτη και ψηφιακή αξία για το συγκεκριμένο σφυρί δοκιμής

Πιστοποίηση
Κίνα SINO AGE DEVELOPMENT TECHNOLOGY, LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα SINO AGE DEVELOPMENT TECHNOLOGY, LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη βοήθειά σας σχετικά με το συγκεκριμένο ελεγκτή σφυριών και σκληρότητας SADT που εργάζονται καλά και είμαστε πολύ ευτυχείς με το.

—— Πλαίσιο του Paul

Είμαι Online Chat Now

Διπλή επίδειξη για τον αναλογικό κυβερνήτη και ψηφιακή αξία για το συγκεκριμένο σφυρί δοκιμής

Dual display for analogue ruler and  Digital  value for Concrete Test Hammer
Dual display for analogue ruler and  Digital  value for Concrete Test Hammer

Μεγάλες Εικόνας :  Διπλή επίδειξη για τον αναλογικό κυβερνήτη και ψηφιακή αξία για το συγκεκριμένο σφυρί δοκιμής

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Πεκίνο
Μάρκα: SADT
Πιστοποίηση: CE ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Ht-225D
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: USD300-800/Pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Περίπτωση μεταφοράς
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 3 ημέρες μετά από να λάβει την πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T εκ των προτέρων, Western Union, paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 50pcs/week
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
εξεταστική σειρά: 10-100N/mm2 Αποθήκευση: 1000 μέρη, 256 στοιχεία για κάθε μέρος
Λειτουργούσα θερμοκρασία: -40º-60ºC Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: λι-ιονική επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3.7V που φορτίζεται μέσω του λιμένα USB
Διάσταση (χιλ.): 280x75x60 Καθαρό βάρος: 1.1kg
όνομα: συγκεκριμένο σφυρί δοκιμής Μνήμη: 1000 μέρη, 256 στοιχεία για κάθε μέρος
Υψηλό φως:

100n/mm2 ψηφιακό συγκεκριμένο σφυρί δοκιμής

,

αναλογικό σφυρί δοκιμής κυβερνητών συγκεκριμένο

,

Ψηφιακό συγκεκριμένο σφυρί δοκιμής USB

 
Ψηφιακό σφυρί δοκιμής αναπήδησης συγκεκριμένο με την επίδειξη για τον αναλογικό κυβερνήτη και την ψηφιακή αξία
 
Εισαγωγή
 
Ht-225D είναι ένα ενσωματωμένο ψηφιακό συγκεκριμένο σφυρί δοκιμής που συνδυάζει τον επεξεργαστή στοιχείων και το σφυρί δοκιμής σε μια μονάδα. Χρησιμοποιείται ευρέως για τη μη καταστρεπτική εξεταστική ποιότητα των συγκεκριμένων και οικοδομικών υλικών στην τελειωμένη δομή ή τους προκατασκευασμένους φραγμούς. Από την αξία αναπήδησής της, η συμπιεστική δύναμη του σκυροδέματος μπορεί να υπολογιστεί έξω αυτόματα. Όλα τα εξεταστικά στοιχεία μπορούν να αποθηκευτούν στη μνήμη και να μεταφερθούν στο PC από USB το καλώδιο ή το ραδιόφωνο από το μπλε δόντι.
 
Κύρια χαρακτηριστικά
 
Υψηλή επίδειξη αντίθεσης OLED
Όλη η οργάνωση μπορεί να γίνει στην περιοχή
Αυτόματη συμπιεστική δύναμη υπολογισμού
Αυτόματη διόρθωση της κατεύθυνσης αντίκτυπου
Όλα τα στοιχεία θα αποθηκευτούν στη μνήμη
Όλα τα στοιχεία μπορούν να μεταφερθούν στο PC από USB το καλώδιο ή το μπλε δόντι (προαιρετικό)
Διπλή επίδειξη για τον αναλογικό κυβερνήτη και την ψηφιακή αξία
 
Προδιαγραφές
 

ΠρότυποHt-225DHt-75DHt-20D
ΕπίδειξηOLED ψηφιακό
Μέτρηση της σειράς10-100N/mm21-25N/mm2
Ακρίβεια±0.1R
Ενέργεια αντίκτυπου0.225kgm (2.207Nm) για τη δοκιμή του συνηθισμένων κτηρίου και της οικοδόμησης γεφυρών0.075kgm (0.735Nm) για τη δοκιμή των μικρών και αντίκτυπος-ευαίσθητων μερών του συγκεκριμένου ή τεχνητού τούβλου0.020kgm (0.196Nm) για τη δοκιμή θανάσιμη ή τον άργιλο των προϊόντων
ΕπικοινωνίαUSB2.0 ή Bluetooth (προαιρετικό)
Αποθήκευση1000 μέρη, 256 στοιχεία για κάθε μέρος
Λειτουργούσα θερμοκρασία-40º-60ºC
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματοςλι-ιονική επαναφορτιζόμενη μπαταρία 3.7V που φορτίζεται μέσω του λιμένα USB
Διάσταση (χιλ.)280x75x60
Καθαρό βάρος1.1kg

 
Οι χρόνοι δοκιμής (σημείο δοκιμής), για κάθε σημείο δοκιμής σε κάθε εξεταστική ζώνη, σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι χρόνοι δοκιμής είναι 16.
Εξεταστική ζώνη, μια μονάδα δοκιμών για τη δοκιμή της συγκεκριμένης συμπιεστικής δύναμης της δομής ή του συστατικού, με μια κατάλληλη περιοχή όχι περισσότερο από 0.04㎡.
Η ισοδύναμη αξία της συγκεκριμένης δύναμης στη δοκιμή της ζώνης αναφέρεται στη συγκεκριμένη συμπιεστική αξία δύναμης της δοκιμασμένης μονάδας που υπολογίζεται βασισμένης στο μέσο βάθος αξίας και ανθράκωσης αναπήδησης της δοκιμής της ζώνης μέσω της δύναμη-μέτρησης της καμπύλης.
Η γωνία δοκιμής, η επιφάνεια ρίψης, εάν η συσκευή αναπήδησης δεν είναι στην οριζόντια κατεύθυνση ή η δοκιμασμένη επιφάνεια είναι μη-συγκεκριμένη πλευρά ρίψης, μετά από η γωνία δοκιμής και να πετάξουν την επιφάνεια αντίστοιχα, οι συσκευές μπορούν αυτόματα να διευθύνουν τη γωνιακή διόρθωση και την πετώντας διόρθωση επιφάνειας της αξίας αναπήδησης.
Βάθος ανθράκωσης: το συγκεκριμένο βάθος ανθράκωσης είναι ένα είδος χημικής διάβρωσης του σκυροδέματος, και η διαδικασία που μειώνει τη συγκεκριμένη αλκαλικότητα καλείται συγκεκριμένη ανθράκωση. Η αξία βάθους ανθράκωσης μπορεί να ληφθεί σύμφωνα με τις σχετικές μεθόδους κανονισμών. Όταν το βάθος ανθράκωσης εισαγωγής, πρέπει μόνο να εισαγάγει έναν αριθμό μεταξύ 0.0mm και 6.0mm και έπειτα των συσκευών μπορεί, σύμφωνα με την αξία βάθους ανθράκωσης εισαγωγής, να υπολογίσει τη συγκεκριμένη συμπιεστική αξία δύναμης.
Η δοκιμή της συγκεκριμένης δύναμης αντλιών, έθεσε την καμπύλη όπως «εθνικός-αντλώντας». Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι συσκευές υπολογίζουν τη διορθωμένη αξία δύναμης και της δύναμη-μέτρησης αντλιών της συγκεκριμένης της καμπύλης, και η υπολογισμένη συγκεκριμένη συμπιεστική αξία δύναμης είναι η αξία δύναμης του σκυροδέματος αντλιών.
Δύναμη-μετρώντας την καμπύλη, η συσκευή έχει τέσσερις προαιρετικές καμπύλες στο σύνολο, «εθνική τυποποιημένος-άντληση», «εθνική τυποποιημένος-μη άντληση», «συγκεκριμένη καμπύλη 1» και «συγκεκριμένη καμπύλη 2».
 

Η Sino τεχνολογία ανάπτυξης ηλικίας, ΕΠΕ (SADT), που καθιερώνεται το 1993, είναι κύριος κατασκευαστής για το όργανο μέτρησης και δοκιμής, εξειδικευμένο στους τομείς NDT και ποιοτικού ελέγχου. Έχουμε τους HARTIP μας ελεγκτές σκληρότητας σειράς φορητούς από το 1995. Είμαστε επαγγελματικός παραγωγός με το ποιοτικό σύστημα του ISO 9001. Τα περισσότερα από τα προϊόντα εφαρμόζονται με το πιστοποιητικό CE.

Τώρα ο κύριος ελεγκτής σκληρότητας κάλυψης προϊόντων μας, υπερηχητικός μετρητής πάχους, συγκεκριμένο σφυρί δοκιμής, σχολιάζει το μετρητή, colorimeter, ελεγκτής τραχύτητας, μεταλλουργικό μικροσκόπιο, υπερηχητικός ανιχνευτής ρωγμών και ούτω καθεξής. Έχουμε εξαγάγει τα προϊόντα μας σε ποσότητα batch για να εμπορευτούμε στο εξωτερικό από το 1996. Οι κύριες υπερπόντιες αγορές μας είναι: ΗΠΑ, Καναδάς, Γερμανία, Γαλλία, Κάτω Χώρες, Φινλανδία, Ιταλία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Πολωνία, Λιθουανία, Εσθονία, Σερβία, Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Κορέα, Ταϊβάν, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη, Ινδονησία, Μαλαισία, Βιετνάμ, Ινδία, Πακιστάν, Ιράν, Ε.Α.Ε., Αίγυπτος, Νότια Αφρική, Μεξικό και Κολούμπια, Περού και κ.λπ. Όλα τα προϊόντα που παρέχονται από SADT έχουν την άριστη ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή με την καλύτερη υπηρεσία μας.
 

 
_01_02_03_04_05_06_07_08
 

Στοιχεία επικοινωνίας
SINO AGE DEVELOPMENT TECHNOLOGY, LTD.

Τηλ.:: +8613801161787

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα